VAHVA OTE METALLIIN.

 


Pirkanmaan Levytyö on metalliteollisuuden alihankintaan erikoistunut pitkän linjan perheyritys.

Valmistamme levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaidemme monipuolisiin ja vaativiin tarpeisiin. Vankan ammattitaidon ja laajan konekantamme ansiosta pystymme toimittamaan laadukkaita kokonaisuuksia tiukassakin aikataulussa.

Tinkimättömiä arvojamme ovat pitkäaikaisten asiakassuhteiden rakentaminen, olemassa olevien asiakkaiden tyytyväisyyden takaaminen ja erittäin korkea toimitusvarmuus.

 

 

 

 

 

 
 

TEEMME MITÄ LUPAAMME.

 

Me olemme monipuolinen ja luotettava metalliteollisuuden alihankintayritys. Valmistamme levy- ja hitsausrakenteita koneistettuina ja pintakäsiteltynä asiakkaidemme vaativiin tarpeisiin.

Olemme ylpeitä työntekijöidemme vahvasta ammattitaidosta, pitkäaikaisista asiakassuhteistamme ja yrityksemme vuosikymmenten mittaisista perinteistä. Laajan ja ajanmukaisen konekantamme sekä raudanlujan osaamisemme ansiosta pystymme toimittamaan laadukkaita ja huolella viimeisteltyjä kokonaisuuksia. Teemme sen tarvittaessa tiukassakin aikataulussa paljon kiitosta saadulla toimitusvarmuudella.

Aiomme tulevaisuudessakin pitää jämäkästi kiinni korkeasta laadusta ja toimitusvarmuudesta – ja loistavista asiakkaistamme. Vaativille asiakkaillemme eivät standardinmukaiset tuotteet riitä, vaan laadun on oltava priimaa! Kilpailu on kovaa, mutta tiedämme pärjäävämme oikealla asenteella. 

 

 
 

PITKÄN LINJAN PERHEYRITYS

 

Pirkanmaan Levytyön perinteet ulottuvat yli neljänkymmenen vuoden taakse – aina vuoteen 1971. Yrityksen omistavat veljekset Tero, Teemu ja Tatu Sammalniemi. Taustatukena ja hallituksen puheenjohtajana toimii veljesten isä Seppo Sammalniemi, joka luovutti vastuun yrityksen pyörittämisestä pojilleen muutama vuosi sitten.

Sammalniemien perheyrityksessä tapahtui vastikään merkittävä muutos, kun Teron johtama Pirkanmaan Levytyö Oy ja Teemun luotsaama HM-Koneistus Oy yhdistyivät. Uusi, entistäkin vahvempi metallialan yritys toimii nyt Pirkanmaan Levytyön nimellä. Vakituisia työntekijöitä Tampereen Ruskossa on lähes 30 ja tuotantotiloja noin 2 500 neliötä. Tuotannosta noin 90 prosenttia menee vientiin. Veljesten saumaton yhteistyö jatkuu nyt niin, että Tero toimii toimitusjohtajana ja Teemu asiakasvastaavana. Tatu työskentelee päätyökseen muualla.

 

 
TUOTANNOSTA VIENTIINTUOTANNOSTA VIENTIIN
30 TYÖNTEKIJÄÄ30 TYÖNTEKIJÄÄ
2500 m<sup>2</sup> TUOTANTOTILAT2500 m2 TUOTANTOTILAT
 

ARVOKKAAT JA VAATIVAT ASIAKKAAMME

Meillä on ollut ilo jo vuosien ajan palvella mahtavia asiakkaitamme. Monet kansainväliset huippuyritykset luottavat Pirkanmaan Levytyön laatuun. Tässä asiakkaidemme kommentteja meistä ja palvelustamme: 

 

-

Tehokas ja joustava

Yhteistyömme Pirkanmaan Levytyön ja HM-Koneistuksen kanssa on sujunut erittäin jouheasti.

Pirkanmaan Levytyö on yrityksemme tärkein erikoispitimien toimittaja. Yhteistyökumppanina se on merkittävässä asemassa, kun kyseessä ovat yrityksemme erikoistyökalut.

Pirkanmaan Levytyön vahvuuksia ovat tehokkuus, nopeus ja erityisesti joustavuus.

Yhteistyömme tulee jatkumaan tulevaisuudessakin.

Tuotantopäällikkö Ville Saarinen,
Oerlikon Balzers Sandvik Coating Oy

Oerlikon Balzers

-

Hyvällä draivilla

Yhteistyö Pirkanmaan Levytyön ja aiemmin HM-Koneistuksen kanssa on sujunut hyvin. Keskusteluyhteys toimii hienosti, ja asiakkaan tarpeet on otettu hyvin huomioon – myös laadun ja kustannustehokkuuden näkökulmasta.

Pirkanmaan Levytyöstä on tullut erittäin tärkeä toimittaja muun muassa Kumeran omaan globaaliin tuotteeseen, jonka myyntinäkymät ovat edelleen nousemassa.

Yrittäjävetoisuus näkyy Pirkanmaan Levytyön toiminnassa. Kun meillä on kiireellisiä projekteja ja olemme tarvinneet alihankintaa nopealla aikataululla, työhön on tartuttu hyvällä draivilla.

Yhteistyömme jatkuu varmasti myös tulevaisuudessa. Olemme keskustelleet tulevaisuuden näkymistämme. Olen aistinut, että myös koneinvestointeja on tulossa näihin tarpeisiin, haastavista ajoista huolimatta.

Materiaalipäällikkö Sami Ikonen,
Kumera Machinery Oy

Kumera

 

KONEKANTA
VIIMEISEN PÄÄLLE.

Menestyvä yritys tarvitsee osaavien työntekijöiden lisäksi kilpailukykyiset koneet ja laitteet. Konekanta vaatii myös jatkuvaa uudistamista. Alla poimintoja tämänhetkisestä konekannastamme:

HITSAUS/LEVYJEN KÄSITTELY

Hitsausrobotti
Motoman EA1900, kaksiasemainen käsittelylaite (1000kg/paikka)

Hienosädeplasma
Thermcut, leikkausala 2500X6500

Särmäys
FINNPOWER, 160t / 3metriä
AMADA HFE M2, 50t/1.5metriä

Kylmäleikkaus
Aliko, 3metriä / 16mm

Levymankeli
Roundo, mankeloitava leveys 2000 / 6mm

Hitsauskoneet
10kpl, Mig / Mag / Tig ja pulssi

Muotorautamankeli
DS45V

KONEISTUS

Sorvit

  • DOOSAN PUMA 480M, X=650mm, Z=950mm, Ø160 karaputki, pyörivät työkalut
  • DOOSAN PUMA 2600LM, X=406mm Z=1280, Ø80 karaputki, pyörivät työkalut 
  • FEMCO HL-35, X=300mm, Z=600mm, Ø70 karaputki, varustettu tankoautomaatilla

Jyrsimet

  • Koneistuskeskus MAS MCV 1016, X=1016mm, Y=610mm, Z=710mm 
  • AUERBACH 1200, X=1200mm, Y=600mm, Z=600mm 
  • IBARMIA ZVL-2200 X=2100mm, Y=800mm, Z=800mm 

Muut

  • 3 kpl säteisporakoneita 
  • 3 kpl CNC-sahoja

 

 

PYYDÄ TARJOUS!

Tarjouspyynnön voit lähettää meille helposti täyttämällä oheisen lomakkeen. Voit myös soittaa tai poiketa paikan päällä toimitiloissamme Tampereen Ruskon teollisuusalueella osoitteessa:

Polunmäenkatu 37
33720 Tampere

Puhelin: 020 752 9960

*
*
 
 

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia

 

OTA YHTEYS!

Sinua palvelevat seuraavat avainhenkilömme:

Tero Sammalniemi
Tero Sammalniemi
toimitusjohtaja
020 752 9961

Teemu Sammalniemi
Teemu Sammalniemi
asiakasvastaava
020 752 9962

Jorma Mahlamäki
Jorma Mahlamäki
tuotantosuunnittelija
020 752 9960

Sähköpostiosoitteet
etunimi.sukunimi@pirkanmaanlevytyo.fiPirkanmaan Levytyö Oy

Polunmäenkatu 37
33720 Tampere

Puhelin: 020 752 9960
Faksi: 020 752 9969

Sähköposti: info@pirkanmaanlevytyo.fi